Ιστορία Εταιρείας

1979Ο Γεώργιος Μαρμούρης, ιδρυτής της Μαρμούρης Α.Ε., ξεκινά την επιχείρηση.
Η έμφυτη δημιουργικότητά του και ο συνδυασμός γόνιμου επιχειρηματικού εδάφους και ανάληψης επιχειρηματικού ρίσκου, γεννούν την ατομική του επιχείρηση, η οποία επικεντρώνει τις πρώτες δραστηριότητες της στο εμπόριο βερνικιών και σιδηρικών, με έδρα τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης .

1991Κατασκευάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας , στο 17ο χμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, οι οποίες σχεδιάζονται για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων. Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας διευρύνεται συνεχώς, και καλύπτει πλέον το σύνολο των ειδών των υλικών επιπλοποιίας.

1998Ξεκινά ο διεθνής προσανατολισμός της εταιρείας και αυτή αποκτά το πρώτο της υποκατάστημα στην πρώην Γιουγκοσλαβία .

1999Oι αποθήκες της εταιρίας επεκτείνονται και λαμβάνουν το σημερινό εμβαδόν των 13000m2 , που τις καθιστά μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων.

2000H ελληνική αγορά αποκτά έντονες εξωστρεφείς τάσεις σε όλο και περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Συστήνεται τότε η Μαρμούρης Α.Ε. , με έδρα το Καβαλάρι Θεσσαλονίκης , για να καλύψει τις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες της αγοράς .

2001Eγκαινιάζεται η λειτουργία του καταστήματος λιανικής , και του show room , εντός του χώρου της Μαρμούρης Α.Ε. στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης .

2004Κατασκευάζονται τα νέα γραφεία της εταιρείας σε χώρο 1.000m2.

2011Σχεδιάζεται η νέα εταιρική ταυτότητα της Μαρμούρης Α.Ε.

2014η Μαρμούρης Α.Ε. συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και ανανεώνει την παρουσία της στο διαδίκτυο με ένα σύγχρονο και δυναμικό website.

Η δυναμική εξωστρέφεια αποτελεί και σήμερα την προτεραιότητα της εταιρείας μας.