Ιστορία Εταιρίας

1979 – Ο Γεώργιος Μαρμούρης, ιδρυτής της Μαρμούρης Α.Ε., ξεκινά την επιχείρηση.
Η έμφυτη δημιουργικότητά του και ο συνδυασμός γόνιμου επιχειρηματικού εδάφους και ανάληψης επιχειρηματικού ρίσκου, γεννούν την ατομική του επιχείρηση, η οποία επικεντρώνει τις πρώτες δραστηριότητες της στο εμπόριο βερνικιών και σιδηρικών, με έδρα τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης .

1991 – Κατασκευάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας , στο 17ο χμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, οι οποίες σχεδιάζονται για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων. Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας διευρύνεται συνεχώς, και καλύπτει πλέον το σύνολο των ειδών των υλικών επιπλοποιίας.

1998 – Ξεκινά ο διεθνής προσανατολισμός της εταιρίας και αυτή αποκτά το πρώτο της υποκατάστημα στην πρώην Γιουγκοσλαβία .

1999 – Oι αποθήκες της εταιρίας επεκτείνονται και λαμβάνουν το σημερινό εμβαδόν των 13000m2 , που τις καθιστά μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων.

2000 – H ελληνική αγορά αποκτά έντονες εξωστρεφείς τάσεις σε όλο και περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Συστήνεται τότε η Μαρμούρης Α.Ε. , με έδρα το Καβαλάρι Θεσσαλονίκης , για να καλύψει τις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες της αγοράς .

2001 – Eγκαινιάζεται η λειτουργία του καταστήματος λιανικής , και του show room , εντός του χώρου της Μαρμούρης Α.Ε. στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης .

2004 – Κατασκευάζονται τα νέα γραφεία της εταιρίας σε χώρο 1.000m2.

2011 – Σχεδιάζεται η νέα εταιρική ταυτότητα της Μαρμούρης Α.Ε.

2014 – Η Μαρμούρης Α.Ε. συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και ανανεώνει την παρουσία της στο διαδίκτυο με ένα σύγχρονο και δυναμικό website.

Η δυναμική εξωστρέφεια αποτελεί και σήμερα την προτεραιότητα της εταιρείας μας.

Δείτε την παρουσίαση της εταιρίας εδώ: Μαρμούρης Α.Ε.