Πιστοποιήσεις Ποιότητας

Η Μαρμούρης Α.Ε. πρεσβεύει ότι η συνολική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το δίκτυο των συνεργατών της που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας κρίνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

 

Σεμινάρια

Σεμινάρια ενημέρωσης & εκπαίδευσης, συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις, δελτία τύπου και καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι στη διάθεση των πελατών μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη πρόσβασή τους στην πληροφόρηση και στην τεχνογνωσία των προϊόντων της Μαρμούρης Α.Ε.

pistopoihseis-seminaria

Portfolio

Έχει δημιουργηθεί ένα πλούσιο portfolio πιστοποιημένων προϊόντων της εταιρείας, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται και διευρύνεται με σκοπό την βελτίωση του τελικώς παρεχόμενου προϊόντος . Τα certificates και οι πιστοποιήσεις χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν τον τελικό καταναλωτή να εμπιστευτεί το προϊόν και αποτελούν πλέον ζητούμενο από αυτόν.

pistopoihseis-portfolio

Εκπαίδευση

Στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση και η υψηλού επιπέδου κατάρτιση αποτελούν ισχυρό πλεονέκτημα στην επιλογή που κάνει η εταιρεία Μαρμούρης Α.Ε σε επίπεδο συνεργατών και πωλητών. Η εταιρία μας αναδεικνύει την αξία της εξειδίκευσης, της επαγγελματικής εμπειρίας και γνώσης των συνεργατών της , μέσα από την διαδικασία της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών της.

pistopoihseis-ekpaideusi