Στόχος / Όραμα / Αξίες

Στόχος

Η Μαρμούρης Α.Ε έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να προμηθεύει γρήγορα και άμεσα επαγγελματίες και καταναλωτές με υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής καινοτομίας προϊόντα που παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.

Όραμα

Όραμα μας αποτελεί η παροχή της ανεξάντλητης ποικιλίας προϊόντων της εταιρίας μας σε ένα διεθνοποιημένο και ολοένα διευρυνόμενο δίκτυο διανομής με ποιοτική εξυπηρέτηση και χρόνους παράδοσης τέτοιους, που να καθιστούν την Μαρμούρης Α.Ε. έναν αναντικατάστατο συνεργάτη κάθε επαγγελματία.

Αξίες

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εκλαμβάνουμε το σεβασμό στους πόρους του πλανήτη ως ένα πεδίο όπου δε χωρούν συμβιβασμοί καθοριστικός παράγοντας στις συνεργασίες μας αποτελεί ο έμπρακτος σεβασμός των συνεργαζόμενων εταιριών στο περιβάλλον και στα στοιχεία του.

Inclusiveness

Είμαστε αφοσιωμένοι σε ένα στόχο, αλλά παίρνουμε ώθηση από την ποικιλία σκέψεων και πρωτοβουλιών του «οικοσυστήματος» της εταιρίας μας. Η διαφορετικότητα που συναντούμε στις χώρες δραστηριοποίησης μας, αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Αριστεία

Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στο αντικείμενό μας. Η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των δράσεων μας. Οι ταχύτεροι χρόνοι παράδοσης, τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα, οι πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στήριξη Τοπικής Κοινωνίας

Εκλαμβάνουμε τον τόπο όπου καθημερινά εργαζόμαστε ως στοιχείο της ταυτότητας της Μαρμούρης Α.Ε. Καλύπτουμε τις ανάγκες της εταιρίας πρωτίστως από το ανθρώπινο δυναμικό της τοπικής κοινωνίας.

Εξέλιξη

Στo DNA της εταιρίας μας είναι η θέληση για συνεχή εξέλιξή. Η επιχείρησή μας γεννήθηκε και ενηλικιώθηκε σε έναν κόσμο που είχε ξεκινήσει να αλλάζει. Στη σημερινή ηλεκτρονική εποχή η Μαρμούρης Α.Ε. πρωταγωνιστεί με το δυναμικό διαδικτυακό της site.