Δίκτυο Πωλήσεων

Η στρατηγική θέση της εταιρίας , δίπλα στο μεγάλο Λιμάνι των Βαλκανίων , την Θεσσαλονίκη , της δίνει το πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης στις κυριότερες αγορές .

Η Βουλγαρία , η Αλβανία , η Σερβία , το Κόσοβο , η FΥROM , η Τουρκία , η Κύπρος , η Ιταλία, η Γερμανία, η Λιβύη ,το Κουρδιστάν αποτελούν χώρες πολυετούς και απρόσκοπτης δραστηριοποίησης της Μαρμούρης Α.Ε. Πελάτες μας , στις χώρες αυτές , είναι οι μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον κλάδο , αποτελώντας ένα δίκτυο συνεργατών από το οποίο αντλούμε καθημερινά γνώση και εμπειρία.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της Μαρμούρης Α.Ε διευρύνεται καθημερινά, προσθέτοντας νέες αγορές και ενισχύει έτσι , την δυναμική παρουσία της εταιρίας στα δρώμενα του κλάδου στις κατά τόπους αγορές.

Η βάση των δραστηριοτήτων της εταιρίας αποτελείται από το ελληνικό δίκτυο πωλήσεων και τους συνεργάτες μας εντός Ελλάδος , οι οποίοι συγκεντρώνουν περίπου το 85% του ενεργού ετήσιου κύκλου εργασιών . Η διασπορά των πελατών μας , καλύπτει το 100% της ελληνικής περιφέρειας .Όλοι οι συνεργάτες μας είναι απολύτως καταρτισμένοι στο σύνολο των εταιρικών προϊόντων, εξαιτίας της συνεχούς παρακολούθησης τους από εξειδικευμένους πωλητές της εταιρίας μας.